У Львові обрали компанії, які вивозитимуть сміття із Сихівського району

2397 1
Завершився Конкурс на обслуговування Сихівського району із вивезення твердих побутових відходів.
фото: abc.net.au

фото: abc.net.au

«Із 1-го березня 2017-го року вивозити сміття з Сихівського району будуть дві компанії – ТОВ «АВЕ Львів», яка займає ключові позиції на ринках Центральної та Східної Європи та ТзОВ «Грінера Україна», – розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

Додамо, учора зранку на Сихові були проблеми з вивезенням сміття з 20 майданчиків компанією ТОВ «ДВ-ЕКОСВІТ», яка ще обслуговує район до 1-го березня.

Раніше конкурс на вивезення сміття з Франківського району Львова виграли дві компанії – ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та ТОВ «AВE Львів». Також чинною залишається угода з ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Нагадаємо, віднедавна сміття з Галицького району замість «АВЕ Львів» вивозить Львова «Грінера Україна», яка встановила контейнери незвичного для мешканців зразка. У зв’язку із цим  лютого 2017-го року діють нові тарифи на вивезення твердих побутових відходів з центральної частини міста.  


Читайте також:
14 Березня, 2017 14:06
axab У чужий монастир зі своїм... сміттям! Обговорюється проблема сміття в Україні:
[***]://pvisti.info/index.php/economy/3024-u-chuzhyi-monastyr-zi-svoim-smittiam
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!