У Львові обрали «найактивніших підприємців». Перелік

3766 0
З нагоди прийдешнього Дня підприємця, міський голова Львова Андрій Садовий провів робочу зустріч із представниками бізнесу та відзначив подяками найактивніших із них.
фото: www.nika-audita.ucoz.com

фото: www.nika-audita.ucoz.com

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, відзнаки отримали:

1.      ПП Ющишин (директор Руслан Ющишин), яке виготовило 22 пари дитячих та дорослих ліжок, тумб, пеленальних столів для міської дитячої лікарні.

2.      ТзОВ «ВЕЕМ Металавтопром» (директор Богдан Шевців) – виготовило підйомник для людей з обмеженими можливостями у будинку на вул. Кавалерідзе, 6.

3.      ТзОВ «Кормотех» (Ростислав Вовк) – встановило майданчик з тренажерами для вигулу собак у парку ім. Франка

4.      ПрАТ «Мультівесте Україна 3» ТЦ «Forum Lviv» (керівник Володимир Женчак) – висадило клумби до Дня незалежності перед університетом ім. Франка

5.      СП «Галка ЛТД» (комерційний директор Торгового Дому – Валерій Глушанчук) – закупило лавки для облаштування громадського простору на вул. Хмельницького

6.      ТзОВ «Кольоровий світ» (директор Олексій Шинкаренко) – активний учасник створення Кластеру видавничої діяльності та поліграфії.

7.      Поліграфічне підприємство «Dyz-Art» (директор Ярослав Бойчук) – активний учасник створення Кластеру видавничої діяльності та поліграфії.

8.      ТзОВ «Нраво-Україна» (директор Андрій Табачин).

9.      Компанія «N-IX» (керівник Орест Фургало).

Читайте також: Як змінити бізнес в Україні? 7 важливих тез Софії Опацької

«Львову пощастило з підприємцями. Поєднання нашої культури, нашого менталітету і ділової культури призвело до того, що є багато спільних проектів корпоративно-соціальної відповідальності, які роблять підприємці спільно з містом. Ми бачимо і майданчики, і лавочки від підприємців у громадських просторах, вони встановлюють смітники, висаджують дерева, оновлюють фасади будинків та долучаються до ремонтів доріг, облаштовують майданчики для вигулу собак. І ми завжди дякуємо підприємцям за те, що вони працюють на території міста, що вони наповнюють наш міський бюджет своїми податками, допомагають покращувати інфраструктуру та життя громадян», – відзначила керівник міського управління економіки Вікторія Довжик.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!