У Львові обирали найгарнішу африканку. Фото

9499 0
У львівському нічному клубі «Пікассо» після річної перерви провели конкурс «Міс Африка Львів».
фото: Evgeny Kraws/FACEBOOK.COM

фото: Evgeny Kraws/FACEBOOK.COM

Змагалися студентки львівських вишів, які приїхали навчатися до України з країн Африки. У фіналі претенденткам на корону були «афро-львів’янки» з Нігерії, Демократичної республіки Конго та Замбії.

Виступи красунь чергувалися з концертними номерами, які підготували іноземні студенти: хіп-хоп і тверк, реп, гра на музичних інструментах та інші перформанси.
 

Цього року переможницею конкурсу стала 20-річна студентка 5-го курсу Львівського медичного університету Рейчел Матембе (Rachel Matembe Mohilo, №3) з Демократичної Республіки Конго, – пише на своїй сторінці у Facebook фотограф Evgeny Kraws
 


 

 


Корону передала вже екс-міс Африка Толулопе Сівебукола з Нігерії. Першою віце-міс журі обрало нігерійку Дженніфер Нвакаего Океке (Jennifer Nwakaego Okeke, №2). Друга віце-міс – Джон Квангу Мбамбіко із Замбії (Jean Kwangu Mbambiko, №4). Ще одна представниця Нігерії Емі Преціонс Утук (Amy Precions Utuk, №1) посіла четверте місце.

Опублікувала Марічка Мишок,
фото Evgeny Kraws

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!