У Львові обрали нового голову Пласту

2275 0
Новий голова керуватиме осердком у період 2022-2023 років.
фото: prolviv.com

фото: prolviv.com

У львівського осередку Пласту з’явився новий голова. Ним став Ярослав Булишин, який очолить осередок на період 2022-2023 років. Вибори відбулися 10 жовтня на Загальному Зборі станиці Львів. Про це повідомляють у пресслужбі осередку.

Читайте також: У Львові пластуни розпочали новий рік. Фото, відео

До Пласту Ярослав Булишин вступив ще вихованцем у 2011 році. Юнакував у курені ч. 109 ім. Ярослава Горошка. Упродовж цього часу отримав найвищий ступінь «скоба» у Пласті. З 18 років хлопець є волонтером організації. Окрім своєї виховницької діяльності (є наставником для гуртка хлопців у к. ч. 109 ім. Ярослава Горошка, та зв’язковим (координатором) у цьому ж курені), займався також адміністративною діяльністю в осередку, зокрема був заступником попередньої станичної очільниці Анастасії Слюсаренко протягом 2019-2021 років.

Читайте також: Пластуни організують у Винниках центр альпінізму. Фото

Як повідомляють в осередку, під час перевиборів пластуни також обрали нову адміністративну команду (Станичну Пластову Раду), яка разом з очільником осередку протягом року працюватиме над підтримкою та розвитком Пласту у Львові. Наразі членами організації є понад 2 500 пластунів.

Загальний Збір станиці є головним законодавчим органом Пласту у Львові, та скликаються щорічно. На ньому присутні усі дійсні члени організації, які переглядають річний звіт діяльності, вносять зміни до статуту організації, голосують за резолюції та обирають Станичну Пластову Раду (виконавчий орган) та Станичний Суд Честі (судовий орган) осередку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!