У Львові обрали нового студентського мера

3487 1
Неї стала студентка факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка.
фото з фейсбуку Ольги Дякун

фото з фейсбуку Ольги Дякун

Учора, 5 листопада, відбулося засідання Студентської ради Львова, під час якого обрали нову лідерку серед студентів. Участь у засіданні взяли делегати Студентської ради від закладів вищої освіти Львова, представники адміністрацій вишів та органів місцевого самоврядування.

Новим студмером стала Ольга Дякун. Вона є студенткою факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка і замінила на посаді Олександра Николяка, студента Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка».

Окрім Олі Дякун, на посаду студентського мера претендували студент Львівського державного університету внутріщніх справ Микола Апетик та студент Національного лісотехнічного університету Богдан Кисіль.

Читайте також: Викладачі-інноватори. Історії двох львівських викладачів, які по-новому вчать студентів

Додамо, що 19-річна Ольга Дякун навчається на факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Іваана Франка, спеціальність – міжнародне право. Також  вона очолює Комітут соціальної політики у громадській організації Центр «Молода Дипломатія»



Читайте також:
6 Листопада, 2019 14:08
666 ... якщо ".. також вона очолює Комітут.." ... тоді -- так ... тоді -- цеплявааще ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!