У Львові обрали нових Почесних Амбасадорів

2083 0
Цього року Львів уже втретє обирає Почесних Амбасадорів.
фото: Lviv Convention Bureau

фото: Lviv Convention Bureau

Сьогодні відбулась зустріч та прес-конференція новообраних Почесних Амбасадорів Львова. Як інформує на своїй Facebook-сторінці Lviv Convention Bureau, до Почесних Амбасадорів міста доєдналися двоє осіб.

Олексій Коган – радіожурналіст, творчий куратор Leopolis Jazz Fest (у минулому Alfa Jazz), та Мацей Сметанські (Maciej Śmietański) – хірург-герніолог з Ґданська.

Під час зустрічі Олексій Коган анонсував проведення Leopolis Jazz Fest, який відбудеться з 27 червня по 1 липня 2018 року. Мацей Сметанські розповів про співпрацю польських та українських хірургів-герніологів, значним досягненням якої буде проведення в нашому місті Міжнародного медичного конгресу Європейської Асоціації хірургів-герніологів 9-11 вересня 2018 року.

Читайте також: Успіх – це працювати «через не хочу». 10 тез засновниці Львівської бізнес-школи

Цього року Львів уже втретє обирає Почесних Амбасадорів. Почесні Амбасадори – це особи, котрі завдяки своєму авторитету та професійній діяльності сприяють промоції Львова як достойного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів). Реалізацією Програми Почесних Амбасадорів Львова займається ЛКП «Львівське конференц-бюро». За два роки, упродовж яких діє Програма, Львів здобув 21 амбасадора. Цьогоріч до них приєднається ще 9 діячів науки, культури, технологій і медицини.

З переліком Почесних Амбасадорів Львова можна ознайомитися на сайті http://ambassadors.lviv.ua. Урочиста церемонія відзначення нових Амбасадорів відбудеться сьогодні, 23 листопада, о 19 годині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!