У Львові обрали три ідеї облаштування простору пам’яті Небесної Сотні. Візуалізація

3674 2
Загалом оргкомітет отримав 25 проектів від українських архітекторів, які були представлені на огляд громадськості. 21-го лютого оголосять імена авторів трьох найкращих проектів та переможця.

Премійованими проектами відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію громадського простору з вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні у Львові стали три роботи,  повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Яким буде багатофункціональний конгрес-хол у Львові. Візуалізація

Оскільки роботи подавали анонімно з відповідними шифрами, імена авторів львів'яни дізнаються 21-го лютого. Втім, як виглядають найкращі роботи можна побачити уже зараз.

091822

161837

232323

Також журі окремо відзначили проект з шифром 200214.

Нагадаємо, конкурс проводили уже вдруге. За результатами попереднього, журі переможця не визначило. Цього разу, окрім більшої кількості учасників, серед яких архітектори зі Львова, а також  Києва, Харкова, Дніпра та Одеси, конкурс передбачає для переможців призовий фонд із міського бюджету у розмірі 180 тис. грн. 


Читайте також:
20 Лютого, 2017 09:58
Львів'янин Друге фото серп нагадує. А бідненько тому що ця тема нікому вже не цікава! У Львові і так повно негативних пам'ятників та меморіалів. Може пора будувати щось позитивне?!
19 Лютого, 2017 16:12
Марія Чесно, якось бідненько дуже з креативом... І на це й ще 180 тис з міського бюджету, лише за намальовану яку небудь ідею?! Розчаровуєте, пане Чаплінський :( Мабуть, перепрацювалися вже у тій мерії. Я би жодного з цих проектів не обрала.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!