У Львові обрали президента Львівського туристичного альянсу

3740 0
Новообраним президентом Львівського туристичного альянсу (ЛТА), а також членами президії стали представники ресторанного бізнесу у Львові, а також народний депутат України.

Президентом ЛТА став директор компанії «ДікАрт», Андрій Сидор, а членами президії - Марк Зархін та Лев Підлісецький.

Як зазначив Олег Засадний, який був президентом Альянсу у 2014 році, ЛТА вже очолювали представники ресторанного, готельного та туристичного бізнесу.

«На мою думку, знаковим є те, що у 2016 році президентом став представник івент-напрямку, Андрій Сидор, який має величезний досвід в організації різного типу подій, як у Львові, так і за межами нашого міста. Якісні фестивалі та події  створюють позитивний імідж для міста та відіграють важливу роль у розвитку туристичної сфери зокрема та міста загалом», - додав Олег Засадний.

Андрій Сидор в свою чергу зазначив, що буде працювати як для туристів, так і львів’ян.

«Місто залежить від туризму, адже значну частку бюджету формують надходження саме від цієї галузі, а потім від цього користає місто загалом, та львів’янин зокрема. Тож будемо працювати над тим, щоб було добре усім», - зазначив новообраний президент альянсу.

Читайте також: Люди Твого міста: Марк Зархін

Довідка.

Львівський Туристичний Альянс – це громадська спілка, що об’єднує активних гравців ринку. Поєднавши власний досвід та найвдаліші закордонні практики ми прагнемо розумнорозвивати індустрію туризму у Львові, дбаючи про комфорт та добробут мешканців, так і про позитивні спогади гостей.

Марк Зархін - Львівський ресторатор та громадський діяч. Співзасновник Клубу галицької кухні та Гільдії рестораторів Львова, перший голова Львівського туристичного альянсу. Відкрив у Львові ресторани «Кумпель», «Дарвін», «Bianco Rosso», «Cafe 1», «Strudel Haus» та ін. Керує однією з найбільших в Україні франчайзингових мереж ресторанів (понад 200 закладів ТМ «Піца Челентано», «Картопляна Хата» та «ЯПІ» діє у 65 містах країни і за її межи). Любить кататись на лижах та слухати старий рок.

Лев Підлісецький - український політик, підприємець. Народний депутат України 8-го скликання, член парламентської фракції «Об'єднання "Самопоміч»

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!