У Львові обрали секретаря міськради

1982 0
За Анатолія Забарила на посаду секретаря Львівської міської ради проголосувало 40 депутатів.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

У таємному голосуванні взяло участь 60 депутатів із 64. «За» проголосувало 40 депутатів, «проти» – 13, «утрималось» – 7.

Анатолій Забарило, що є представником «Громадянської позиції» зазначив, що докладе максимум зусиль, аби рада працювала консолідовано.

Довідка. Анатолій Юрійович Забарило народився 10 травня 1960 у м. Винники, Львівська область. Директор ТзОВ «Професійна ліга» (газета «Львівська пошта»), голова Львівської обласної організації партії «Громадянська позиція». Віце-консул Почесного консульства Королівства Бельгія у м. Львові.

У 1977 році, після закінчення львівської ЗСШ № 42, вступив на навчання у Державний інститут «Львівська політехніка» на механіко-технологічний факультет, який закінчив у 1982 році, отримавши кваліфікацію «Інженер-електромеханік». Кандидат технічних наук.

За матеріалами: vgolos.com.ua, uk.wikipedia.org.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!