У Львові обрали систему електронних щоденників для шкіл

5643 0
Система називатиметься «НІТ» (Навчання і Технології), розробила її львівська компанія.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

У Львові обрали електронну систему керування навчанням. У Всеукраїнському конкурсі перемогла львівська компанія «Лаєнвуд Софтвер Україна» з системою «НІТ». Йдеться про електронний журнал, щоденник для закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади. Сьогодні, 3 грудня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР проголосували за затвердження результатів конкурсу.

Читайте також: В Україні розроблять нову освітню програму для середньої школи

Під час засідання виконавчого комітету представник управління інформаційних технологій ЛМР розповів, що систему «НІТ» (Навчання і Технології) вибрали з 11 учасників зі всієї України. Її розробила львівська компанія «Лаєнвуд Софтвер Україна», тепер систему почнуть тестово запускати у львівських школах.

Система буде безкоштовною для всіх закладів середньої освіти в місті. Її Львів купуватиме за кошти із міського бюджету. Інформацію з електронного журналу за потреби дублюватимуть і у паперовій формі.

В електронному щоденнику окрім оцінок та розкладу занять можна буде аналізувати успішність. Також діти зможуть завантажувати виконане домашнє завдання для того, аби вчитель його перевірив.

Нагадаємо, що минулого року в Україні розпочала роботу система електронних класних журналів для шкіл Electronic Journal. Основна запровадження онлайн платформи – дерегуляція управління системою освіти, а також спрощення ведення шкільного документообігу.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!