У Львові обиратимуть найкращі стартапи. Де подивитися

1851 0
Сьогодні відбудеться 2-ий відбірковий етап масштабного конкурсу стартапів «StartUp-Прорив». Учасники проекту змагатимуться за вихід до фінального пітчингу.

На першому етапі конкурсу, який відбувся в жовтні, учасники презентували 19 проектів. Із них 11 схвалило журі, а ще 6 – отримали одноголосне «так». Проекти першого відбіркового етапу виявились дуже різноманітними: від популяризації здорового харчування до випуску речей, що мотивують людей. 

Короткий відеоогляд першого відбіркового етапу

Як відбувається відбірковий етап

Під час відбіркових етапів конкурсу, які відбуваються в Tech StartUp School, учасники мають лише 2,5 хвилини на презентацію власної ідеї. Загалом проект передбачає чотири відбіркових етапи. У результаті буде відібрано проекти, які позмагаються за перемогу у фінальному пітчингу 8 грудня. Загалом участь в фіналі візьмуть 20 проектів: 10 команд, які потрапляють у фінал з відбіркових етапів, і ще 10 так званих «джокерів». «Джокерами» мають шанс стати команди, що доопрацюють свої проекти, представлять їх на додатковому представленні і отримають схвалення журі.

Де подивитися

«Твоє Місто» транслюватиме 2-ий відбірковий етап наживо на сайтіYouTube-каналі та на Facebook-сторінці. Початок трансляції орієнтовно о 17:00.

Про конкурс «StartUp Прорив»

«StartUp Прорив» розпочався у Львові 27 вересня і триватиме до 8 грудня. Проект об'єднав успішних підприємців та інвесторів, готових вкладати кошти в розвиток проектів та менторів-бізенсменів, що допомагають конкурсантам готувати та представляти проекти.

Організатори конкурсу: TechStartUpSchool, Національний Університет «Львівська Політехніка», Львівська міська рада.

Генеральний партнер: Центр Інновацій «Сходи в майбутнє».

Партнери конкурсу: ПриватБанк, Восток Банк, Кредо Банк, Avalon Inc., SK Group, медіа-хаб «Твоє Місто».

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!