У Львові одна людина повідомила, що була в зоні зараження коронавірусом

6138 0
За нею спостерігає сімейний лікар.
Фото: Вечерний Николаев

Фото: Вечерний Николаев

Протягом доби, відколи запрацювала онлайн-форма для мешканців Львівщини, які повернулись із зони, де зафіксовано коронавірус Covid-19, її заповнили двічі. Про це під час щоденного брифінгу щодо ситуації із коронавірусом повідомив т. в. о. департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько.

Читайте також: МОЗ перевірить дії працівників Винниківського госпіталю, які влаштували протест

За його словами, один раз форму заповнили представники львівських ЗМІ, щоб проетстувати її, вони попросили вважати інформацію недійсною. А другий раз форму, за словами Андрія Васька, заповнив мешканець Львова.

«Він перебуває у зоні обслуговування п’ятої міської поліклініки Львова, лікар із ним контактує», – сказав Андрій Васько.

Також він нагадав, що місцем обсервації для потенційно інфікованих коронавірусом на Львівщині визначено санаторій в Немирові. Від учора його почали поступово звільняти від пацієнтів, яких переводять у Центр легеневого здоров'я.

Читайте також: Як у Львові дезінфікують автобуси через коронавірус. Відео

Він додав, що жодна людина не була госпіталізована із підозрою на коронавірус протягом минулої доби.

Нагадаємо, у ЛОДА відкрили гугл-форму для тих, хто повернувся із країн, де зафіксували випадки коронавірусу Covid-19, або контактував із потенційно інфікованими людьми.

Читайте також: У Львові сімейні лікарі виїжджатимуть на виклики до хворих із високою температурою

Додамо, перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у сусідній з Україною Білорусі. Там захворів студент з Ірану.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!