Політична реклама

У Львові один з найвищих в Україні показників користування iPhone та iPad

1905 0
Близько 5% користувачів мобільним інтернетом живуть у Львівській області.

Половина з них використовує смартфони на базі Android, ще 33% — iPhone та iPad, це один з найвищих показників у країні, інформує прес-служба Яндекс.

Власників пристроїв на Windows Phone серед львів'ян поки мало — не більше 3%.

Лише 10% користувачів зі Львова та області заходять в інтернет зі старих телефонів на Symbian і Java, інші використовують сучасні смартфони та планшети. Це набагато менше, ніж у середньому по Україні. Приміром, у Київській області користувачів мобільним інтернетом зі старих телефонів майже 30%.

Співвідношення між кількістю пристроїв на старих і нових версіях операційної системи значно відрізняється ― залежно від типу платформи. Так, лише трохи більше чверті українців, які мають пристрої на базі Android, використовують найновіший реліз Jelly Bean (Android 4.1-4.3).

Схожа картина і з Windows Phone — нова "вісімка" стоїть лише у 23% власників пристроїв на цій платформі. Користувачі iOS оновлюють операційні системи набагато частіше: у 69% встановлено найсвіжішу з публічно доступних версій ОС від Apple — iOS 6.

Подивитися загальну картину по всій країні можна тут: http://fotki.yandex.ru/users/ya-ukraine-official/album/361448/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!