У Львові пройде конкурс енергоефективних міні-проектів. Як податись

1831 0
Львівська міська рада оголосила конкурс енергоефективних міні-проектів у житловому фонді. Переможці зможуть отримати гранти у розмірі від 1 тис до 10 тис євро.
фото: www.intprog.kh.ua

фото: www.intprog.kh.ua

У  рамках реалізації проекту ЄС «Сталий розвиток житлового господарства в Україні: сприяння місцевому розвитку та посилення ролі громадських організацій», у якому міськрада виступає партнером, оголошено конкурсний відбір енергоефективних міні-проектів у житловому фонді.

Важливе місце в проекті займає реалізація пілотних заходів (міні-проектів) в рамках виконання місцевих стратегій сталого розвитку на території чотирьох міст – Львова, Херсона, Запоріжжя та Одеси. Конкурс поширюється на територію усієї Львівської області.

Основна мета реалізації міні-проектів – мотивувати цільові групи на реалізацію власних ініціатив, спрямованих на підвищення енергоефективності в житловому фонді і вдосконалення управління житлом.

Читайте також: Львів’ян запрошують взяти участь у «Битві Проектів»

До участі в конкурсі запрошують: некомерційні недержавні організації, асоціації, а також об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), що займаються питаннями енергоефективності в житловому фонді та управлінням житлом.

Тематика пілотних проектів повинна відповідати його основній меті. Термін подання проекту – до 31 травня. Розмір гранту складає від 1 тис до 10 тис євро.

Електронні версії документів варто надсилати на електронну адресу: [email protected] (ЛГО Центр досліджень місцевого самоврядування, Львів), а копія [email protected] (Лариса Шреккенбах, Берлін).

Детальна інформація про вимоги до проекту та заявка – за посиланням: http://www.cdms.org.ua/index.php/uk/contests-center-mnmn-ukr/37-contests-center-cat-ukr/552-contests-center-art-ua.html

Термін подання проекту – до 31 травня 2015 року. Розмір гранту складає від 1 тис до 10 тис євро.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!