У Львові оголосять конкурс на найкраще брендування громадського транспорту

1993 0
Базовим кольором всього громадського транспорту міста буде жовтий.
Фото: transmissia.net

Фото: transmissia.net

Сьогодні, 27 липня, виконком ЛМР затвердив порядок проведення конкурсу на найкраще зовнішнє оформлення громадського транспорту міста.

Базовим кольором визначено жовтий, в який перефарбують усі комунальні трамваї, тролейбуси та автобуси. Як саме виглядатиме транспорт, стане відомо після всеукраїнського конкурсу з призовим фондом у 36 тис. гривень. Зазначається, що брендування громадського транспорту Львова має бути унікальним та впізнаваним.

Читайте також: У Львові презентували оновлений логотип міста. Візуалізація

Для участі в конкурсі учасники мають подати візуалізації для п’яти базових типів рухомого складу – трамваїв «Електрон» та Tatra KT4, тролейбусів «Електрон» та Skoda, автобусів Ataman. Згодом переможець конкурсу має придумати брендування для інших моделей.

Пропозиції учасників мають включати в себе кольорові елементи та їхні розміри; шрифт, його розмір та місце розташування бортового номера; місце розташування логотипу міста. Заборонено розфарбовувати скло.

Читайте також: Як може виглядати електронний квиток у Львові

Пропозиції можна надсилати протягом місяця з дати його оголошення на сайті міської ради.

Зазначимо, що раніше заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий повідомив, що рекламу на громадському транспорті також мають впорядкувати.

Нагадаємо, брендувати весь громадський транспорт Львова планували до Євро-2012. Потім про однакове для всіх ознакування трамваїв, тролейбусів та автобусів заговорили у 2014 році, коли винесли на громадські обговорення проект рішення щодо брендування та розміщення реклами у транспорті. Завершився конкурс ідей на ознакування у серпні 2015 року. Тоді визначили, що громадський транспорт розфарбують у зелений, помаранчевий та білий кольори. Втім до реалізації проекту так і не дійшли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!