У Львові оголосили флешмоб на підтримку української пісні

6086 0
Львів'яни мають шанс вивести пісню про своє місто на перше місце YouTube.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Tvoemisto.tv оголосило про флешмоб на підтримку пісні гуртів «Океан Ельзи» та «Один в каное» під назвою «Місто весни». Учора її презентували, а сьогодні вона вже на 5 місці в трендах дня українського YouTube.

Львів'яни мають шанс вивести пісню про своє місто на перше місце. Узяти участь у флешмобі #містовесни можна у такий спосіб:

1. Розміщуйте це посилання на відео youtu.be/pmoYP_QvGsM у своїх постах та сторіз 

2. Обов'язково ставте хештег #містовесни #львів 

Нагадаємо, що 8 вересня «Океан Ельзи» та «Один в каное» презентували пісню про Львів під назвою «Місто весни». Головна сцена кліпу відбувається на площі Ринок, але кадри швидко змінюються на дворики Львова, його бруківку із трамваями. Тут згадується про річку Полтву, якої немає, про прогулянки містом, що надихає.

Ця пісня стала першою композицією Святослава Вакарчука, яку він написав про Львів. Прем'єру радо зустріли шанувальники зі всієї України, з Білорусі і навіть Росії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!