У Львові оголосили фотоконкурс до дня народження Левинського

1439 0
Взяти участь у проєкті можуть усі охочі.
Фото: Baltija.eu

Фото: Baltija.eu

У Львові оголосили фотоконкурс «Левинський в об’єктиві», присвячений до 170-ліття з дня народження відомого львівського будівничого Івана Левинського. Про це повідомляється на сайті Управління охорони історичного середовища ЛМР.

За словами організаторів, для участі достатньо викласти у своєму профілі в Instagram цікаву світлину будь-якої будівлі (її елементів), збудованої фірмою Івана Левинського, виконати прості умови і дочекатися рішення журі. Переможцям обіцяють сертифікати у книгарню та книгу про Івана Левинського «Імпульс». 

Ідея конкурсу – популяризація спадщини Івана Левинського. Тож любителі гуляти та пізнавати місто для участі у фотоконкурсі повинні зробити 5 дій:

– сфотографувати один із будинків (або його елементи), збудованих у фірмою Івана Левинського;

– опублікувати це фото у своєму профілі в Instagram (з відкритим доступом)

– написати пост у якому вказати адресу сфотографованого будинку та розповісти про свою участь у конкурсі

– відмітити на фото сторінки Бюро спадщини та Управління охорони історичного середовища

– та поставити хештег #levynskyy170.

Найцікавіші фотографії з оригінальною ідеєю та промоційним потенціалом матимуть найбільші шанси на перемогу у конкурсі. Журі обере трьох переможців, які отримають за перше місце сертифікат у книгарню «Є» на 1000  грн, за друге місце 500 грн, а за третє місце книгу про Івана Левинського «Імпульс». Також з фото усіх учасників на вулиці Валовій організують літню фотовиставку.

Кінцевий термін публікація фото для конкурсу – 14 червня 2021 о 12.00.

Довідка.

Іван Левинський – український архітектор, який народився в місті Долина на Івано-Франківщині. Серед найвідоміших робіт автора – будинок акціонерного товариства «Дністер» на вулиці Руській, 20 (сучасна перша міська поліклініка), житловий будинок на вулиці Бандери, 6, а його фірма будувала головний залізничний вокзал Львова. Помер архітектор 4 липня 1919 року. Похований на Личаківському кладовищі, поле №73.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!