У Львові оголосили конкурс на навчання у Ляйпцігу

2420 0
Інститут міста за підтримки Німецького товариства закордонної співпраці GIZ оголошує конкурс на навчальний візит до Ляйпціга. Тема візиту – планування та розвиток міста.
Фото: caroundtheworld.com

Фото: caroundtheworld.com

Візит відбудеться 13-20 вересня. GIZ покриває транспортні витрати, проживання та харчування, надає візову підтримку, повідомляє Інститут міста.

За результатами відкритого конкурсу  відберуть двох громадських акивістів. До участі у візиті запрошено представників влади міста, проектних інститутів та активних мешканців міста.

Умови конкурсу:

-          придумати оригінальні ідеї для міста;

-          заповнити анкету до 22 липня;

-          пройти співбесіду до 25 липня;

-          очікувати результат 30 липня.

 

Кандидат презентує власні оригінальні ідеї для міста, до реалізації яких він прагне долучитись. Додатковими критеріями для відбору кандидатів є попередній досвід реалізації власних проектів.

Прийом анкет учасників конкурсу триватиме до 22 липня. Найуспішніші кандидати будуть запрошені на співбесіду не пізніше 25 липня. Остаточні результати відбору буде оголошено на сайті Інституту міста не пізніше 30 липня. До складу конкурсної комісії увійде директор департаменту містобудування Андрій Павлів, представник Німецького товариства закордонної співпраці, Інститут міста представлятиме німецький експерт-урбаніст Штефан Габі.

Опис ідей для міста від учасників конкурсу передадуть до профільних установ Львівської міської ради. Інститут міста шукатиме можливості для реалізації найкращих з них.

Для участі у конкурсі необхідно ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!