У Львові оголосили конкурс для проведення ярмарку до Дня Незалежності

2040 0
У рамках проведення заходів до Дня незалежності, Львівська міська рада оголошує конкурс на проведення та облаштування ярмарку «Твори свою незалежність».
фото: galychyna.info, travel.lviv.ua, zolochiv.net

фото: galychyna.info, travel.lviv.ua, zolochiv.net

Ярмарок буде присвячений автентичним українським сувенірами та виробам народних майстрів. Буде він функціонувати з 19 по 28 серпня на проспекті Свободи перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької.

Охочим варто надсилати заявки у департамент економічної політики Львівської міської ради до 15 серпня 2016 року.

Проект облаштування та функціонування ярмарку повинен охоплювати план-схему, візуалізацію елементів ярмарку, заходи в межах проведення ярмарку, благоустрій території та соціальну складову.

Презентація та вибір найкращого проекту відбудеться 15 серпня о 17:00 год. (мала сесійна зала, каб. 230) за адресою пл. Ринок,1. До участі в обговоренні запрошують усіх охочих.

За детальною інформацією можна звертатись за тел. 297-58-76; 297-58-65.

Опублікувала Маряна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!