Політична реклама

У Львові оголосили конкурс на обслуговування паркінгу біля аеропорту

1424 0
Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради пропонує юридичним та фізичним особам — підприємцям взяти участь в конкурсі на право обслуговування майданчика для платного паркування у місті.

Адреса майданчика — Аеропорт ЦА (біля нового терміналу аеропорту на вул. Любінській, 168). Орієнтовна кількість місць для паркування — 238, інформує прес-служба Львівської міськради.

Оператор повинен обладнати майданчик для паркування відповідно до вимог Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. № 1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів».

Прийом документів на конкурс триватиме протягом двох наступних тижнів. Місце прийому документів — вул. Весняна, 4, управління «Дозвільний офіс».

Перший етап конкурсу проходитиме 7 листопада о 15:00 год в каб. 341 Львівської міської ради. Другий етап проведуть 8 листопада у тому ж місці та в той же час.

Зауваження та пропозиції щодо винесених на конкурс майданчиків для паркування приймаються до 2 листопада 2013 року. Телефони для довідок: 261-55-90, 297-58-85,261-55-66.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!