Політична реклама

У Львові оголосили конкурс на посаду начальника ДАІ міста та області

1570 0
У Львові шукають кандидатів на посади начальника УДАІ ГУМВС України у Львівській області та начальника відділу ДАІ з обслуговування Львова

Як повідомляють на офіційному сайті ГУ МВС України у Львівській області, до участі у відборі допускаються особи середнього та старшого начальницького складу органів внутрішніх справ.

Обов’язковими вимогами є вища освіту відповідного фаху  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста. Потрібен стаж роботи за фахом в органах внутрішніх справ на посадах керівників нижчого рівня не менше 4 років та вільне володіння державною мовою.

Не допускаються до участі у відборі особи, які не відповідають цим вимогам, які мають не зняте дисциплінарне стягнення, або які знахдяться під слідством. 

Для участі у відборі потрібні такі документи:

 - рапорт кандидата;

 - копії документів про освіту (диплом про повну вищу освіту, документи про вчене звання, науковий ступінь, свідоцтво про підвищення кваліфікації);

Керівництво підрозділу, де проходить службу кандидат, крім визначених документів, надсилає до ГУМВС характеристику з рекомендацією та довідку про результати оперативно-службової діяльності.

Відбір кандидатів проводиться кадровою комісією Головного управління з 25 до 30 червня 2014 року.

Приймають документи з 17  до  25 червня 2014 року.

За додатковою інформацією звертатись за адресою: м.Львів, пл. Генерала Григоренка, 3, управління кадрового забезпечення, тел. 258 68 74.

ТЕГИ: вакансія

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!