У Львові оголосили конкурс на проєкт громадського простору на Панаса Мирного

1635 0
Мова йде про облаштування алеї вздовж вулиці Панаса Мирного.
Фото: Googlemaps

Фото: Googlemaps

У Львові оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращий проєкт громадського простору на вулиці Панаса Мирного, таке рішення сьогодні 20 листопада прийняли на виконкомі Львівської міської ради.

«Ми оголошуємо всеукраїнський конкурс на кращі пропозиції. Щоб вулиця була комфортною, доступною. Там також є проблеми із магазинами, яку треба вирішити, немає де купити продукти», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Як зміниться територія заводу «Кінескоп». Візуалізація

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко у коментарі Тvoemisto.tv пояснив, що мова йде про облаштування цілої алеї вздовж вулиці Панаса Мирного.

Попередні результати можна буде побачити уже за 2,5 місяці.

Нагадаємо, у Львові напрацьовують концепцію для розвитку центру Франківського району. Площу перед «новим» ЦУМом планують реконструювати та зробити простір між вул. Княгині Ольги, вул. Володимира Великого на вул. Науковою безпечнішою для автомобілістів і зручнішою для пішоходів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!