У Львові оголосили набір в патрульну поліцію. Вимоги

5741 0
Новим працівникам обіцяють зарплату від 8 тисяч гривень.

З 11-го липня по 11-те серпня, осіб, які хочуть піти на службу в патрульну поліцію, запрошують подати заявки на сайті Департаменту патрульної поліції України. Адреса сайту: patrol.police.gov.ua

Як розповів журналістам начальник управління патрульної поліції Львова Роман Пилипенко, сподіваються набрати 384 інспекторів, які працюватимуть як у піших, так і у автомобільних патрулях. За його словами, зараз в управлінні є 124 вакансії.

Патрульних бракує через збільшення навантаження. Зараз вони патрулюють автодороги державного значення і забезпечують громадський порядок у пунктах пропуску на кордоні.

Читайте також: В Україні стартує вступна кампанія-2017: умови та особливості

Також Роман Пилипенко зазначив, що не знає, чи вдасться відібрати стільки кандидатів, і невідомо, чи всі вони закінчать навчання. За його словами, щоб пройти відбір всі конкурсанти мають скласти тест, що складається з трьох частин: логіка, знання законодавства і загальні навички.

За словами Пилипенка, вони чекають заявок від українців віком від 25 до 35 років. Також охочі зайняти посаду патрульного повинні мати повну загальну середню або вищу освіту та посвідчення водія категорії В.

Серед вимог до кандидатів зазначається, що патрульний повинен бути готовим до праці в будь-якому місті України через службову необхідність.

Новим працівникам обіцяють зарплату від 8 тисяч гривень, професійне навчання за міжнародними стандартами та кар'єрний ріст.

Тарас Базюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!