У Львові оголосили повторний конкурс на посаду директора перинатального центру

1802 0
Документи від кандидатів прийматимуть до 20 листопада включно.

Постійна комісія Львівської облради з проведення конкурсів оголосила конкурс на керівника для обласного перинатального центру, повідомляє прес-служба ЛОР.

«У квітні не обрали керівника Центру, призначили виконувача обов’язків. На моє глибоке переконання, керувати такого рівня медзакладом має повноцінний керівник із конкретною програмою дій. Тому сьогодні ми оголосили конкурс», – каже керівник комісії Володимир Гірняк.

Зараз перинатальним центром керує Ігор Потапов, який раніше був головним акушером-гінекологом області.

Читайте також: Чи можна у Львові народити безкоштовно?

Документи від охочих очолити перинатальний центр прийматимуть до 20 листопада включно. 23 листопада відбудеться перше засідання конкурсної комісії, далі – громадське обговорення. Володимир Гірняк додав, що керівника медзакладу мали би призначити до кінця року.

Документи необхідно подавати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 14, ІІІ поверх.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів наступні:

  • повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»,
  • інтернатура за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з «Організації і управління охороною здоров’я» або друга вища  освіта за однією зі спеціальностей: державне управління, правознавство, економіка підприємства;

Читайте також: Перший приватний поллоговий будинок у Львові планує обслуговувати до тисячі породіль на рік

  • підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні курси тощо);
  • наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;
  • стаж роботи за фахом не менше 5 років;
  • володіння державною мовою;
  • здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора.

Читайте також: У перинатальному центрі у Львові народились перші трійнята

Нагадаємо, 14 березня комісія ЛОР оголосила конкурси на заміщення посад керівників 14 закладів охорони здоров’я Львівської обласної ради. Директора КЗ ЛОР «Львівський обласний перинатальний центр» так і не змогли обрати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!