У Львові оголосили штормове попередження

50605 0
Рятувальники попереджають про пориви вітру, грози і град.
фото: expres.ua

фото: expres.ua

Протягом найближчої години у Львові та області очікують суттєвого погіршення погоди. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, сьогодні, 1 травня, і завтра, 2 травня, удень на території Львова та Львівщини очікуються пориви західного вітру до 15-20 метрів за секунду.

Окрім того, прогнозуються подекуди грози та град. Рівень небезпеки – перший (жовтий). В області можливе підняття рівня води в річках.

Читайте також: Дощі увесь тиждень. Прогноз погоди у Львові

Нагадаємо, що під час посилення вітру потрібно дотримуватись правил безпеки: не ходити під рекламними щитами, деревами та лініями електропередачі, а також – не паркувати під ними машини. У разі виникнення будь-яких проблем через негоду потрібно звертатись на гарячу лінію Львова за номером 1580 – дзвінки є безкоштовними для всіх мобільних операторів. Якщо ви побачили обірвані лінії електропередачі, в жодному разі не треба до них наближатись. У цьому випадку також треба звернутись на гарячу лінію Львова або в кол-центр Львівобленерго за номером 0-800-50-15-68.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!