У Львові оголосили штормове попередження, будуть сильні пориви вітру і град

12402 0
Сьогодні і завтра у Львові прогнозують шквальний вітер і грози
ілюстративне фото: То є Львів

ілюстративне фото: То є Львів

Синоптики оголосили штормове попередження у Львові і області. Вони прогнозують грозу, град та шквали сьогодні 12 червня. Також дощ та шквальний вітер буде і у неділю, 13 червня. Про це інформує Львівський гідрометцентр.

Читайте також: У Парку культури зросли ціни на атракціони

Сьогодні, 12 червня у другій половині дня, Львовом пройдуть грози, також синоптики прогнозують град. Температура вночі 9–14°С тепла, в горах 5–8°С тепла, вдень 22–27°С тепла.

У неділю, 13 червня, прогнозують пориви і шквали північно-західного вітру 15–20 м/с. Уночі та вранці містом пройдуть дощі, грози та град. Удень істотних опадів синоптики не передбачають. Температура вночі 8–13°С тепла, вдень 15–20°С тепла.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що літо цього року буде мінливим спекотні дні можуть швидко переходити у більш прохолодні і навпаки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!