У Львові оголосили штормове попередження

1336 0
Пориви вітру становитимуть 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця.
Фото: 1.zt.ua

Фото: 1.zt.ua

На п’ятницю, 18 лютого, у Львові та на Львівщині оголосили погіршення погодних умов. Упродовж доби пориви вітру становитимуть 17-22 м/с, на дорогах ожеледиця. Синоптики попередили про І рівень небезпечності, помаранчевий. Про це повідомили у Львівському гідрометеоцентрі.

Читайте також: Львівські бабаки спрогнозували, коли прийде весна

У Львові та області буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці дощ та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура у місті становитиме вночі 0 – 2° тепла, вдень 6 – 8° тепла. На території Львівщини Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4 – 9° тепла.

Також синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах. Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря зменшиться.

Мешканців просять бути обачними під час руху на дорозі. Зокрема, дотримуватись швидкісного режиму, дистанції, відмовитись від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!