У Львові оголосили штормове попередження на сьогодні

4420 0
Погіршення погоди очікується у другій половині дня.
Фото: bug.org.ua

Фото: bug.org.ua

У суботу, 6 серпня на другу половину дня у Львові синоптики оголосили штормове попередження. Очікуються грози, пориви північно-західного вітру, подекуди шквали 15 – 20 м/с та град. Про це повідомили у Львівському регіональному гідрометеоцентрі.

Погоду визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску, також вдень – проходження атмосферних фронтів з заходу.

На території Львівської області 6 серпня очікується день з мінливою хмарністю. Без опадів, лише в другій половині дня короткочасні дощі, грози, подекуди град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с, в другій половині дня пориви, місцями шквали 15 – 20 м/с. Температура вночі 12 – 17°, вдень 29 – 34° тепла.

По Львову також мінлива хмарність. Без опадів, лише в другій половині дня короткочасний дощ, гроза, град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с, в другій половині шквал 15 – 20 м/с. Температура вночі 13 – 15°, вдень 30 – 32° тепла.

У неділю, 7 серпня на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Вночі помірні, вдень невеликі короткочасні дощі. Місцями грози. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 11 – 16°, вдень 20 – 25° тепла.

8 серпня також хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 9 – 14°, вдень 22 – 27° тепла.

9 – 10 серпня, за прогнозами синоптиків, буде хмарно з проясненнями, але без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 10 – 15°, вдень 22 – 27° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!