У Львові оголосили тендер на реконструкцію вулиці Хуторівка

2991 1
Вартість робіт оцінюють у майже 180 млн грн.
Фото: google maps

Фото: google maps

ЛКП «Львівавтодор» оголосило тендер на реконструкції вулиці Хуторівка, що сполучає Сихівський міст із вулицями Стрийською та Науковою. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові 

Провести аукціон планують 6 грудня, а завершити роботи підрядник має до кінця вересня 2020 року. Вартість реконструкції оцінюють у 179,2 млн грн.

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова уточнила, що схема вулиці загалом не зміниться: у обидві сторони буде по дві смуги та велодоріжки. Також на вулиці прокладуть тролейбусну лінію. Під час реконструкції на вулиці замінять контактні мережі та комунікації, а також встановлять світлофорні об’єкти на вулиці Хуторівка, 8, між вулицями Хоткевича та Чукаріна та реконструюють світлофори на Хуторівці, 4б.

Додамо, що у бюджеті розвитку на 2019 рік на реконструкцію Хуторівки заклали 20 млн грн. Втім ці гроші розподілили на інші видатки.

Читайте також: Чому паркування у містах не можу бути безкоштовним (І у Львові теж)

Нагадаємо, про прокладення нової тролейбусної лінії на вулицю Хуторівку говорять уже кілька років. Її проектуванням обіцяли зайнятися після завершення будівництва нового з’їзду з Сихівського моста, втім цей процес кілька разів відкладали.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
1 Жовтня, 2019 15:26
Оланд Було б добре зробити пішохідні переходи, які б мали підсвічуючі знаки: підходить пішоход, а на знаку висвічується для машин світло, що вони мають зупинитися і дати можливість пішоходу перейти дорогу.
Такі знаки є у всіх містах Євросоюзу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!