У Львові оголосили тендер на ремонт вулиці Старознесенської

3215 0
Тут мають викорчувати старі дерева і замінити їх на кущі.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Личаківська районна адміністрація Львова оголосила тендер на капітальний ремонт вулиці Старознесенської на ділянці від вул. Почаївської до вул. Балкової. Про це ідеться на сайті закупівель Prozorro.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2019 році. Інтерактивна мапа

Документи для участі в тендері приймаються до 9 вересня, а торги заплановані на 10. Початкова ціна закупівлі становить 5,3 млн грн. Ціна – єдиний критерій для визначення переможця.

Роботи переможець має виконати до кінця червня 2020 року.

У техзавданні до тендеру ідеться про роботи, що має виконати підрядник. Це, зокрема, розбирання старого покриття хідників і дороги, бордюрів, викорчовування старих дерев і демонтаж старих каналізаційних труб. Потому мають бути зроблені основа та нове покриття дороги, а тротуари будуть викладені плиткою, труби і дощоприймачі мають замінити на нові.

Читайте також: Ремонт прикордонних доріг на Львівщині почнуть у жовтні

Також планується облаштувати газони та висадити близько 80 нових кущів, серед яких фізокарпус калинолистий різних кольорів – жовтий, червоний, зелений, та кізильник горизонтальний. Щодо дерев, то це буде кілька штук горобини круглолистої.

Читайте також: Різати не можна пересадити. Хто у Львові може зрізати дерева

Окрім того, підрядник має нанести на дорогу розмітку та встановити 12 дорожніх знаків на відремонтованій ділянці.

Додамо, що роботи фінансуватимуться з міського бюджету.

Нагадаємо, із травня до 1 жовтня для проїзду закрита частина вул. Старознесенської від вул. Польової до вул. Богданівської. Це пов'язано з каналізуванням вулиці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!