У Львові оголосили терміновий збір провізії для армії. Що і куди приносити

11726 0
Потрібні продукти, медикаменти, амуніція та інше.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

У Львові оголосили терміновий збір провізії для армії. Про це повідомив львівський волонтер, директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Медикаменти:

Ібупрофен, парацетамол, знеболювальні, жарознижувальні, ліки від діареї, бинти, нурофен, пакети для крові, крапельниці, катетери, перевʼязувальні матеріали, еластичні бинти, спиртові серветки, марлі, марлеві салфетки, турнікети, гемостатики

Продукти:

Консерви, крупи, сух-пайки, сублімати, кава (заварна/розчинна), чай, енергетики, цукор, батончики (+їжа яка не псується), вода, багато питної води.

Інше:

Power bank-и, бинти, скотч, ліхтарики, спальники, ковдри, папір А4, свічки, ліхтарики, пусті мішки (для піску), ноші.

Амуніція (у пріоритеті):

Термобілизна (велика), ВЗУТТЯ 44+ розмір, великі теплі шкарпетки, теплий одяг великих розмірів, фліски, наколінники, рукавиці, шоломи, бронежилети, носилки, турнікети, квадрокоптери, аптечки, рації, тактичні штани.

Як кожен може допомогти, дивіться у відео Тvoemisto.tv.

Адреси адміністрацій, які приймають та розподіляють допомогу:

Галицька – вул. Ференца Ліста, 1

Личаківська – вул. К. Левицького, 67

Шевченківська – вул. Липинського, 11

Сихівська – пр. Червоної Калини, 66

Франківська – вул. Генерала Чупринки, 85

Залізнична – вул. І. Виговського, 34

Контактний номер: 032 254 60 79.

Також пластовий осередок у Львові відкрив штаб для термінового збору провізії на потреби української армії. Він діє на вул. Шептицьких, 16. Контактний номер для зв'язку: 0931339443.

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!