У Львові оголосили традиційний конкурс на найкраще оформлення вітрин

1838 0
Переможця визначать до 26 грудня.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Львівська міська рада оголосила щорічний конкурс для підприємств на найкраще оформлення вітрин. Він триватиме із 20 листопада до 20 грудня. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Цього року рекомендованою стилістикою оформлення конкурсних вітрин, вікон та балконів є стиль арт-деко, що заохочує учасників до використання етнічних геометричних візерунків та декоративних елементів. При оцінюванні враховуватимуться інноваційність композиційного рішення, використання ілюмінацій та механічних конструкцій, зовнішній технічний та естетичний стан об'єкту», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Як прикрашають Львів до різдвяних свят. Атмосферні фото

У конкурсі можуть брати участь господарюючі суб'єкти, юридичні особи та фізичні особи-підприємці. Для цього необхідно подати звернення до Центру надання адміністративних послуг або через форму електронного звернення на офіційному сайті ЛМР на ім'я голови Галицької РА з фотографіями об'єкта, що бере участь у конкурсі. Подані до участі у конкурсі об'єкти мають зберігати оформлення щонайменше до 20 січня 2020 року.

За детальнішою інформацією можна звертатись до управління культури ЛМР за номером 297-55-72.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!