У Львові підприємці разом із клієнтами зібрали 315 тонн вживаних речей для нужденних

2246 0
Вживані речі вже 8 років поспіль збираються клієнтами АЗК ОККО і просто небайдужими людьми по всій країні.

У 2020 році у місті Львові мережа ОККО разом із клієнтами зібрали 315 тонн вживаних речей. Це одяг, взуття та постільна білизна, які були передані найбільш потребуючим цього людям – малозабезпеченим, людям з інвалідністю, одиноким матерям, пенсіонерам та дітям-сиротам. Також протягом минулого року було зібрано 5,4 тонн макулатури, що дало можливість підтримати дітей з львівського навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Вживані речі вже 8 років поспіль збираються клієнтами АЗК ОККО і просто небайдужими людьми по всій країні. Зараз таких контейнерів – 30, дев’ять з них розташовані у Львові.

Проєкт у місті реалізується в партнерстві зі спільнотою взаємодопомоги «Емаус-Оселя», учасники якої самостійно вивозять речі з АЗК, сортують та розподіляють між людьми, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Так, минулого року безкоштовний одяг отримали близько 4 тисяч людей. Долучитися до благодійності просто – варто завітати на АЗК ОККО за такими адресами та залишити речі у спеціальних контейнерах.

Також на АЗК ОККО у Львові можна здати макулатуру – таких контейнерів встановлено у місті 5. За минулий рік клієнти заправок здали на переробку 5,4 тонни вторсировини. Кошти від неї надійшли у навчально-реабілітаційний центр «Джерело», який опікується дітьми з інвалідністю. Цей заклад завжди потребує додаткового фінансування, щоб забезпечити підопічним комфортне навчання та соціальну адаптацію. Кожна зібрана тонна макулатури важлива, бо дозволяє покрити витрати на перебування в центрі однієї дитини протягом місяця, а їх в «Джерелі» близько 300.

Щоб здати макулатуру та допомогти реабілітаційному центру, варто завітати на АЗК ОККО і місті Львові за такими адресами:

  • просп. Чорновола, 14;
  • вул. Рудненська, 1;
  • вул. Володимира Великого, 58а;
  • вул. Наукова, 2;
  • вул. Дж. Вашингтона, 12.

«Наші клієнти – свідомі та відповідальні люди, і ми пишаємося ними. Завдяки таким людям реальну допомогу постійно отримують тисячі наших співгромадян, що перебувають у складних обставинах. Ми вдячні кожному, хто долучається до благодійних ініціатив нашої компанії, – каже Ярослава Полякова, керівниця департаменту корпоративних комунікацій ОККО. З року в рік обсяг благодійності постійно зростає, тому ми продовжимо спільно з нашими клієнтами робити добрі справи, поширюючи їх на інші регіони України».

Заначимо, що загалом за 2020 рік мережею ОККО зібрано понад 400 тонн вживаних речей на 30 автозаправних комплексах у 7 містах – Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі. Цей показник є черговим рекордом благодійності, який дозволив допомогти ще більшій кількості людей.

Довідка.

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 411 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

Для отримання додаткової інформації про компанію – https://www.okko.ua/.

Партнерська публікація 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!