У Львові оштрафували власника забудови на вулиці Володимира Великого

4423 0
Інспекція державного архітектурного контролю висунула постанову щодо штрафування засновника незаконного будівництва.
фото: uzhgorod.net.ua

фото: uzhgorod.net.ua

ФОП Мамедова Мурсаля Абдулгусейна Огли оштрафовано у розмірі 57 600 грн. за виконання будівельних робіт по вул. Володимира Великого, 117 без реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт на об’єкті ІІ категорії складності. На даний час всі будівельні роботи припинені. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові міськрада незаконно дозволила реставрацію будинку в історичній частині міста

Виявили порушення при позаплановій перевірці зблокованих тимчасових споруд на вулиці В. Великого, 117. Одноповерхова споруда площею 100 кв.м., яка збудована на монолітному бетонному фундаменті, влаштованому по периметру, виявилась збудованою без дозвільних документів.

Таке будівництво є порушенням п.2 ч. 1 ст.34, ч. 1 ст. 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 5 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 466. 

Детальніше про проблемні забудови у Львові читайте у матеріалі: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!