У Львові оштрафували порушників, які незаконно залили бетон у одному з парків

3934 0
Два тижні тому невідомі посеред зеленої зони вирили траншеї і почали заливати бетон.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

У Львові оштрафували заливачів бетону у Снопківському парку та обмежили доступ до техніки. Наразі триває кримінальне провадження, повідомив голова з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: Треба було одразу подавати до суду, або чому у Львові знесли віллу на Коновальця

«Два тижні тому у Снопківському парку розпочали незаконні будівельні роботи. Просто посеред зеленої зони невідомі вирили траншеї і почали заливати бетон – фактично під фундамент розміром 15 на 8 метрів», – каже він. 

На такі роботи ніхто не давав дозволу. До того ж, так як це пам’ятка  садово-паркового мистецтва місцевого значення, було порушено кримінальне провадження за фактом незаконного будівництва.

Міська інспекція ДАБК вже розпочала перевірку і виявила, що замовником цих робіт була ПП «Галицька імперія», яка має сплатити штраф у розмірі 85 тисяч грн. 

Читайте також: Незаконну капличку на Малоголосківській мають демонтувати впродовж місяця

Наразі триває експертиза, по завершення якої ЛКП «Зелений Львів», яке опікується уцим парком, демонтує бетон. 

Щоб обмежити заїзд важкої техніки до парку комунальники почали бетонувати стовпці на заїздах, також встановлять шлагбауми.  

Фото зі сторінки Любомира Зубача


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!