У Львові оштрафували електровелосипедиста, який не надав переваги в русі автомобілісту

1331 0
Водія електровелосипеда визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклали штраф у розмірі 850 гривень.
Фото: lva.court.gov.ua

Фото: lva.court.gov.ua

У Львові оштрафували 38-річного водія електровелосипеда, який не надав переваги в русі 41-річному автомобілісту. Тепер він має сплатити штраф. Про це повідомляє Львівський апеляційний суд.

Читайте також: «Реально небезпечно». Що робити з електросамокатами у Львові

Зокрема, 1 лютого 2022 року, о 16:20 год., у Львові на перехресті вулиць Кульпарківська-Перфецького трапилась ДТП – 38-річний водій електровелосипеда, повертаючи ліворуч на зелений сигнал світлофору, не надав переваги в русі 41-річному водію «Audi A6», який рухався у зустрічному напрямку, що призвело до пошкоджень авто.

Постановою Шевченківського районного суду Львова водія електровелосипеда визнали винним у вчиненні адмінправопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП та наклали адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850 гривень. Апеляцію водія електровелосипеда залишили без задоволення.

Читайте також: Масштабна пожежа у Львові сталася, ймовірно, через зарядку електровелосипеда

Нагадаємо, що про те, чому у Львові ледь не щодня стаються аварії з цим видом легкого транспорту і як цьому зарадити, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!