У Львові оштрафували водія маршрутки за розмови по мобільному

1895 0
Патрульним зателефонувала пасажирка автобуса № 40, водії якої не реагував на її зауваження і говорив під час руху по мобільному телефону. Про це інформують у прес-службі Патрульної поліції Львова.
фото: facebook Патрульна поліція Львова

фото: facebook Патрульна поліція Львова

Патрульні зупинили маршрутку  вже на території Сихівського району.

За словами заявниці, водій висловлювався нецензурною лайкою і ображав пасажирів, які вказували на порушення. Відповідно, жінка написала пояснення, а водієві маршрутки тепер доведеться сплатити штраф у розмірі 425 грн.

За словами патрульних,  водій маршрутки порушив статтю 122 ч.2 (користування водієм під час руху транспортного засобу засобами зв'язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук (за винятком водіїв оперативних транспортних засобів під час виконання ними невідкладного службового завдання.

Як повідомляла Tvoemisto.tv раніше, за даними Патрульної поліції Львова, з часу їхньої роботи і до 1 березня 2016 року, було оштрафовано 112 водіїв маршруток через порушення правил дорожнього руху. В той ж час, штраф оплатили тільки двоє водіїв тролейбусів.

За даними служби, за цей ж період часу, в ДТП потрапили 100 автобусів, 36 трамваїв та 11 тролейбусів.

Нагадаємо, у неділю, 13 березня, патрульні Львова зупинили маршрутку № 34 через посадку пасажирів у недозволеному місці. Тоді водія не оштрафували - обмежились попередженням.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!