У Львові освітили проблемний перехід біля ЛАЗу

2045 0
За рахунок коштів районної адміністрації освітили підземний перехід на вул. Стрийській – Володимира Великого.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

«Минулого тижня ми закінчили роботи з освітлення підземного переходу біля ЛАЗу. Влаштували нову проводку, встановили шість плафонів. Довелось все відновлювати, оскільки Львівський автобусний завод, на балансі якого перебуває підземний перехід, знеструмив щитову. Ми втратили на ці роботи 5 тис. грн», - розповів заступник голови Сихівської районної адміністрації Іван Коркішко.

Нагадаємо, цей перехід досі перебуває на балансі Львівського автобусного заводу, однак підприємство відмовляється його обслуговувати й не передає на баланс міста.

Також нещодавно за кошти підприємця відремонтовано два з чотирьох сходових маршів – від зупинки громадського транспорту на вул. Володимира Великого та від зупинки громадського транспорту біля ЛАЗу.

«Підприємець, заклад якого розміщений на початку вул.Володимира Великого, витратив на цей ремонт 60 тис. грн», - додав Іван Коркішко.

Раніше ЛМКП «Львівводоканал» почистив тут зовнішні каналізаційні мережі. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!