У Львові освятили тисячу пасок для військових на Великдень. Фото, відео

1529 0
Сьогодні ввечері вони поїдуть до військових та родин евакуйованих за сходу.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

У «Будинку воїна» у Львові сьогодні освятили близько тисячі великодніх пасок, які відправляють українським захисникам. Чин посвячення провів настоятель Гарнізонного храму імені святих апостолів Петра і Павла, отець Тарас Михальчук.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv радник начальника Львівського обласного ТЦК та СП Олександр Поронюк, на великі релігійні свята Збройним Силам України ще з 2014 року відправляють традиційні страви. Приміром, нині це – паска, ковбаска, шинка тощо. Уже ввечері продуктові кошики поїдуть на передову. Олександр Поронюк.

«Сьогодні в нас дещо скромніший формат. Паски, а також м’ясні продукти прибули сюди з Буської і Краснянської ОТГ Золочівського району. Сьогодні ввечері вони поїдуть до військових та родин евакуйованих за сходу. Це вже не перша партія, і переважно передають їх з Сокальського, Яворівського районів», – каже він.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер

Фото Івана Станіславського


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!