У Львові разом зі снігом осипаються й фасади кам'яниць

5153 0
Львів'яни у соцмережах публікують фото де видно, що разом із лавинами снігу, які спадають із дахів, також з висоти злітають частини покрівель, та уламки фасадів.
Фото: Фейсбук Галини Терещук

Фото: Фейсбук Галини Терещук

У Львові на вулиці Валовій, 22 із фасаду будинку впала цегла. Вона розтрощила лобове скло автомобіля припаркованого поруч з будинком. Про це Тvoemisto.tv повідомив читач. Він надіслав фото.

Юристи радять детально фіксувати усі пошкодження на фото та відео, лише так можна вимагати відшкодування від структури на чиєму балансі будівля.

Також журналістка Галина Терещук опублікувала фото, на яких видно, що разом зі снігом, який важкими брилами падає з дахів львівських кам’яниць, з них злітають і частини фасаду.

 

Додамо, якщо із даху будинку падає сніг чи бурульки – за це відповідає балансоутримувач або власник будівлі, тож, якщо у наслідок падіння, сніг пошкодив ваше майно, або ж травмував вас, то потрібно збирати докази і звертатись у поліцію. Для відшкодування потрібно точно зафіксувати місце пригоди: робити фото та відео. Згодом відбуватиметься експертиза, з її висновками можна звернутися до суду аби стягнути компенсацію за заподіяну шкоду.

Також львів'яни звертаються і на Гарячу лінію міста, надсилають на Фейсбук сторінку повідомлення із фото аварійних фасадів. 

Нагадаємо, учора, 20 лютого у Львові у школі на вулиці Некрасова, 33, стався зсув даху, комунальники проводять протиаварійні роботи, утім ходити поблизу будинку небезпечно. Проїзд вулицею заборонили. 

13 лютого, у Львові на вулиці Садовій, 2а обвалився дах недіючої будівлі. Рятувальники, які прибули на місце, виявили, що під завалами опинився 60-річний чоловік, він загинув. А 18 лютого, у Львові на вулиці Польова 57-б в одноповерховій складській будівлі завалився навіс. У приміщенні виявилися заблоковані семеро осіб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!