Політична реклама

У Львові ожеледиця. Водіїв закликають бути обережними

1121 0
За прогнозами синоптиків, сьогодні, 26 лютого на дорогах Львова та області – ожеледиця. У зв'язку із цим водіїв просять бути надзвичайно обережними за кермом.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: у вівторок, 26 лютого, погода буде хмарною, вночі та вранці місцями туман. Окрім цього, синоптики попереджають про невеликі опади по всій території області та ожеледицю на дорогах.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

"Закликаємо водіїв повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху, уникати ризикованих маневрувань, бути особливо обережними та уважними! Під час руху обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції!" - зазначається у повідомленні прес-служби ДАІ.

ТЕГИ: ожеледиця

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!