У Львові патрульні спіймали псевдомінера, який повідомив про бомбу на Сахарова

2356 0
Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Львівські патрульні виявили псевдомінера, який повідомив про бомбу на вулиці Сахарова. Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Повідомлення про ймовірну бому надійшло до патрульних сьогодні вночі, близько 2:00. Анонім повідомив, що на вулиці Сахарова за кілька хвилин вибухне бомба.

Дорогою до вказаного місця екіпаж 4-го батальйону патрульної поліції отримав від Ситуаційного центру інформацію про номер телефону таксофону, з якого дзвонив чоловік. Інспектори почали обстежувати прилеглі території і на вулиці Коперника виявили 34-річного чоловіка, який зізнався, що саме він дзвонив у поліцію та повідомляв про вибухівку.

Його супроводили до Галицького відділку поліції, де він почав себе агресивно поводити, ламати майно та дебоширити. На неодноразові зауваження не реагував, тому на нього одягнули кайданки. На місце, звідки дзвонив затриманий, скерували слідчо-оперативну групу, а псевдомінера помістили в ізолятор. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Додамо, що вчора ввечері, через неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу на Двірцевій, поліція евакуювала 700 людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!