У Львові патрульні одягли чорні стрічки у пам'ять про дніпровських колег

2090 0
Сьогодні, 26 вересня, львівські патрульні вже провели шикування з хвилиною мовчання і запалили свічки у пам'ять про колег, які загинули у Дніпрі напередодні.
фото: gk-press.if.ua, http://day.kyiv.ua

фото: gk-press.if.ua, http://day.kyiv.ua

Львівські патрульні вшановують пам'ять загиблих у Дніпрі колег. Про це Tvoemisto.tv розповіла Катерина Рибій, відповідальна за прес-сектор Управління патрульної служби міста Львова.

Як повідомлялося раніше, 25 вересня у місті Дніпро екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen (C-Elysee номерний знак AE 7053 AA, сірого кольору) за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди.

Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і теж померла під час операції.

Згодом Хатія Деканоідзе повідомила подробиці вбивства патрульного екіпажу у Дніпрі. «Патрульні одразу виїхали на виклик. Це було неподалік автовокзалу. Водій вимагав не перевіряти його документи і просив патрульних, щоб вони його відпустили. Однак патрульні відмовилися і почали перевіряти документи», – заначила Хатія Деканоідзе.

Загиблий — 27-річний патрульний Артем Кутушев. У нього залишилася трирічна дочка. Друга напарниця — Макаренко Ольга від отриманих поранень пізніше померла у лікарні. Куля зачепила легені, печінку і ногу. Про це сьогодні, 25 вересня, повідомила Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

У вчинені злочину підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Пугачова Олександра Андрійовича. Учора його затримали і прооперерували. Проте затриманий не визнає своєї провини.

Сьогодні у Дніпрі оголосили жалобу за загиблими патрульними.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!