У Львові перекривали вулиці для перехоплення водія-втікача

15180 0
На порушника склали протокол.
Фото: 12 канал

Фото: 12 канал

У районі Наукової, у периметрі Кульпарківська – Пулюя – Трускавецька вчора, 18 жовтня, близько 16 год перекривали виїзди для перехоплення порушника. Як з'ясувало Тvoemisto.tv, патрульні перехоплювали п'яного водія, який від них утік. Порушника затримали опісля на вулиці Княгині Ольги.

Читайте також: П'яний водій вночі у Львові влаштував перегони з поліцією

У поліції кажуть, що о 16.20 год на Науковій,25 патрульні виявили автомобіль, попередньо переданий в орієнтування за з'їзд із місця ДТП. При спілкуванні з водієм поліцейські помітили у того ознаки алкогольного сп'яніння, зокрема почервоніння шкірного покриву, нечітку вимову, тремтіння пальців рук. Не реагуючи на зауваження поліції, чоловік почав тікати з місця.

Відшукали авто на стоянці ТЦ «Арсен» на вулиці Княгині Ольги, 120. Патрульні запропонували йому пройти тест на стан алкогольного сп'яніння, який показав 0,58 проміле.

На водія склали протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння та за невиконання вимог про зупинку.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на протез курсантці, що постраждала від наїзду п'яного водія

Зазначимо, що напередодні у центрі Львова патрульні у центрі Львова близько 22.00 зупинили водійку «Лексуса» 1986 року народження, із ознаками алкогольного сп'яніння. Драгер показав 2,15 проміле.

Загалом, як розповіли у пресслужбі патрульної поліції, з початку року патрульні Львівщини склали протоколи за нетверезе водіння на понад 2400 водіїв. У середньому за добу в області нетверезими за кермо сідають 8-10 водіїв.


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!