У Львові патрульні врятували цуценя із закритого авто. Відео

2169 0
Патрульні визволили цуценя зі закритого на спеці автомобіля
фото: Ірина Шелест

фото: Ірина Шелест

Вчора екіпаж патрульних 2-го батальйону отримав виклик на вулицю Насипну, де в одному з автомобілів, зі слів заявників, помирало від спеки цуценя. Інспектори прибули на місце та побачили людей, які стояли біля автомобіля Opel та намагалися його відчинити. Собака лежала в салоні, висолопивши язика, та вже не реагувала на голос. Інспектори перевірили автомобіль у всіх доступних базах, проте телефону власника там не було. Спільно з небайдужими, патрульні спробували відчинити вікно силою, щоб не завдати власнику матеріальних збитків, проте воно не піддавалося. Офіцери побачили, що тварина зневоднена та ледве дихає, тому розбили вікно автомобіля. Його винесли на повітря та дали води. За деякий час тварина оклигала. 

Згодом на місце події прибув власник автомобіля. Він що не передбачив, що собаці може стати погано за час його відсутності. Його запросили у відділ поліції, де на нього склали протокол за ст. 89 КУпАП (залишення тварин напризволяще). Справу буде розглядати суд.

Джерело: Патрульна поліція Львівської області у Фейсбуці


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!