У Львові патрульні винесли із задимленої квартири чотирирічну дівчинку. Відео

1303 0
Попередньо вдалося встановити, що причиною задимлення стало загорання подовжувача.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Сьогодні, 9 лютого, приблизно о третій годині ночі, поліцейським надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Драгана. Патрульним вдалося винести із задимленої квартири чотирирічну дитину. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

За попередньою інформацією, на восьмому поверсі у квартирі були чоловік з дитиною. Через задимлення і паніку заявник не міг самостійно вийти з квартири.

«Через сильне задимлення та паніку, заявник не міг самотужки вийти з квартири, тож інспектор стукав у двері, аби мешканець квартири, на звук зміг зорієнтуватися»,  йдеться у повідомленні.

Читайте також: З'явилися фото і відео з місця, де дотла згоріла гуцульська ґражда

Коли патрульні забігли в квартиру, то дитина спала, її загорнули в ковдру і винесли на свіже повітря. Попередньо вдалося встановити, що причиною задимлення стало загорання подовжувача, який лежав на кріслі. Рятувальники пожежу ліквідували.

Нагадаємо, що 7 лютого у Дрогобичі на вул. Грушевського, 44 виникла пожежа у чотирьохповерховому будинку. Густий чорний дим з вікна квартири на третьому поверсі помітив вогнеборець з Трускавця, який у свій вихідний зустрівся з дрогобицькими колегами. Рятувальники ліквідували вогонь та допомогли вибратися з будинку людям, які там ще перебували. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!