У Львові патрульні затримали чотирьох імовірних диверсантів

8625 0
Затримані контактували з окупантами, знімали відео з ЗСУ та фотографували вулиці в місті.
Фото: vn.20minut.ua

Фото: vn.20minut.ua

У Львові патрульні затримали чотирьох підозрілих осіб, які, імовірно, займалися диверсією та контактували з окупантами. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

З допомогою мешканців, на вул. Науковій виявили жінку, яка поводилася агресивно та вигукувала антидержавні заклики. У її телефоні виявили російський номер, на який вона часто телефонувала. Було в ньому чимало відео Збройних Сил України, крім того, жінка заходила на підозрілі сайти.

Також правоохоронці отримали орієнтування та зупинили автомобіль з двома підозрілими особами. У них виявили контакти та переписку з росією.

У ще одного затриманого водія автомобіля поліцейські виявили у телефоні скріни різних вулиць Львова. Він також був підписаний на інформаційні канали окупантів.

У поліції зазначають, що затриманими особами займаються відповідні служби.

Фото Патрульної поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!