У Львові патрульні затримали водія маршрутки, який керував п’яним та без прав

1908 0
На місце події приїхав власник автотранспортного підприємства, який викликав тверезого водія.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

На вулиці Городоцькій у Львові патрульні затримали водія маршрутки, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. До того ж з'ясувалось, що керманич вже позбавлений посвідчення водія за нетверезу їзду.

«Патрульні проводили відпрацювання, реагуючи на звернення водіїв легкових автомобілів. Вони скаржаться на те, що водії маршруток систематично висаджують пасажирів з порушенням ПДР, перешкоджаючи руху іншим транспортним засобам. Під час спілкування із водієм громадського транспорту БАЗ А079, який саме під'їхав з повним салон людей, виявили у нього ознаки алкосп'яніння», – повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: «Думав, вона послизнулась». Водій маршрутки каже, що не зрозумів, що наїхав на монахинь у Львові

55-річний львів'янин від проходження перевірки на стан алкогольного сп‘яніння відмовився.  На водія патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння вдруге за рік) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом) КУпАП.

Додамо, що на місце події приїхав власник автотранспортного підприємства, який викликав тверезого водія.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!