У Львові патрульного, якого впіймали на хабарі, відсторонили від роботи

1647 0
Патрульного поліцейського, якого 21 вересня затримали при спробі дати хабар, відсторонили від виконання обов'язків і призначили службове розслідування.
фото: mk.depo.ua,ednist.info

фото: mk.depo.ua,ednist.info

За словами начальника управління патрульної поліції Львова Антона Пузиревського, інцидент трапився у Жовківському районі. У цей час інспектор перебував у відпустці. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Також Антон Пузиревський зазначив, що старший інспектор патрульної поліції служить в правоохоронних органах з січня 2009 року. В нову поліцію пройшов на загальних засадах, пройшовши курси підготовки патрульної поліції і працював в цій структурі.

Нагадаємо, 21 вересня при спробі передати хабар затримали інспектора патрульної поліції. Він намагався відкупити свого родича від кримінальної відповідальності. За 400 доларів США та 2 600 гривень він хотів домовитися із заступником керівника структурного підрозділу районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області, щоб його близького родича не притягували до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Поліція затримала втікачів з львівської психіатричної лікарні

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!