У Львові пацієнт напав на бригаду лікарів екстреної медичної допомоги

1470 0
У медзакладі закликали Головне управління Національної поліції у Львівській області взяти цей випадок на контроль.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Під час виклику, який вчора ввечері, 31 липня, виконувала бригада №143 Львівського обласного центру екстреної медичної мопомоги та медицини катастроф, на одного із працівників напали. Про це повідомила пресслужба медзакладу.

«Пацієнт, в якого діагностовано травму голови з кровотечею та проникаюче поранення черевної порожнини з кровотечею, під час надання допомоги накинувся на бригаду, наніс удари в обличчя фельдшеру Центру. Після цього намагався скоїти суїцид, вистрибнувши із вікна третього поверху», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На які виклики приїжджає швидка та куди ще можна звернутись за допомогою. Відео

Медики надали допомогу пацієнту та спільно з Нацполіцією транспортували нападника у 8-му міську клінічну лікарню. Там йому проводили оперативне втручання. У працівника Центру ж діагностували забої м’яких тканин обличчя.

Окрім цього, у медзакладі закликали Головне управління Національної поліції у Львівській області взяти цей випадок на контроль.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!